Verhuurbedrijf Utrecht
bakkerverhuur > Verhuurbedrijf Utrecht

Ons verhuurbedrijf in Utrecht

Heeft u wel eens gedacht aan het organiseren van uw eigen feest? De kans is heel groot dat deze gedachte wel eens is langsgekomen. Echter hoe pakt u zoiets aan? Wat heeft u nodig? En hoe krijg ik alles op tijd klaar en kost het mij niet te veel tijd? Voor al deze vragen hebben wij voor u een antwoord. Want via G. Bakker en Zn. bv verhuurbedrijf vind u alles wat hiervoor nodig is. Naast handige informatie en een breed aanbod bieden
wij alle hulp, zodat het een feest wordt die nog lang zal bijblijven.

 

Ons verhuurbedrijf

Ons verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv is gestart als een familiebedrijf. Vanaf 1953 zijn wij begonnen als specialist in het verhuren van horeca- en partybenodigdheden. Door klein te beginnen kunnen wij altijd de nodige aandacht geven voor iedereen die zijn eigen feest wilt organiseren. De eerste vestiging was in Utrecht, echter door het succes kunt u ons vandaag de dag ook vinden in Hilversum en Houten. Voor ieder feest tot vijfduizend personen kunt u zeer goed bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn? Kom dan eens langs in een van onze vestigen, bel ons of neem contact op via onze website.

 

Een breed assortiment

Of u een groot feest wilt organiseren of juist een klein feest, het assortiment biedt alles wat u maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een tenten die vaak in de tuin gezet worden, maar ook de inrichting hiervan. Daarnaast worden springkussens ook vaan gehuurd zodat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Een podium behoort ook tot de mogelijkheden. Voornamelijk bij grotere feesten is dit heel handig en wij staal u altijd graag ter zijde om passend advies te geven. Wanneer hulp bij de opbouw en afbouw nodig is, zal onze vakkundige hulp u hierbij helpen. Naast alle grote benodigdheden is ook het kleine maar fijne bij ons verkrijgbaar. Denk maar eens aan het bestek, glaswerk, serviesgoed en nog veel meer. Alles wat u nodig kan hebben kunt u vinden op www.bakker-verhuur.nl.

Geen afwas na een feest!

Ja, het is waar. U hoeft de afwas niet te doen na het feest. Wij weten hoe vervelend de grote afwas kan zijn, daarom nemen wij dit gratis uit uw handen. Ook het glaswerk en linnengoed zal door ons schoongemaakt worden.

Maatwerk wordt mogelijk gemaakt

Het opbouwen of afbouwen van podia wordt door ons mogelijk gemaakt. Daarnaast kunt u ook het meubilair en andere zaken door ons ervaren personeel laten uitvoeren. De locatie wordt natuurlijk door u uitgekozen. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Copyright 2014 G. Bakker & ZN. BV / Contact Opnemen