Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Hilversum
bakkerverhuur > Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Hilversum

Verhuurbedrijf Hilversum
Of het nu gaat om een groot of een bescheiden klein feest. Ieder feest dat u organiseert is uniek en daarom helpen wij graag een handje mee. Of het nu gaat om horeca, een evenement, podia en partyverhuur of tenten. Voor al deze zaken kunt u terecht bij Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Hilversum. Want een onvergetelijk feest begint bij een goede voorbereiding.

 

Al vanaf 1953 leveren wij

Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv is geen onderneming van de laatste jaren. Al vanaf 1953 zijn wij actief op het gebied van evenementen, tenten, horeca, party en podiaverhuur. Wat begon als een kleine onderneming is nu al uitgegroeid naar drie vestigingen. Hierdoor kunt u ons vandaag de dag vinden in ons hoofdgebouw in Utrecht, Hilversum en houten. Voor een gezellig feest tot 5.000 personen kunt u altijd bij ons terecht. Naast een breed assortiment verhuurmogelijkheden bieden wij alle hulp die u nodig heeft.

 

U staat er niet alleen voor

Voor het eerst je eigen evenement organiseren, een speciale gelegenheid of gewoonweg een verjaardag. Voor al deze speciale gelegenheden is een passend feest en daarvoor is vaak het een en ander nodig. Denk maar eens aan een partytent of misschien wel een speciaal podium! Het kan niet gek genoeg en voor ieder is wel iets passends te vinden. Naast een breed assortiment hierin kunt u ook al het kleins bij ons vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan glazen, speciaal bestek of het service. Vooral het afwassen na zo’n gezellige dag, middag of avond wordt vaak als afschuwelijk ervaren. Dat kunnen wij best begrijpen en daarom hebben wij hier iets op bedacht. Want bij Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv hoeft u niet alles schoon af te leveren! De vaat voor het bestek, glazen en tafellinnen zullen wij voor u doen. Op die manier kunt u optimaal nagenieten van uw feest. Voor deze extra service worden geen extra kosten in rekening gebracht. Dus laat het plannen maar beginnen. Voor extra advies of handige informatie kunt u terecht op onze website. http://verhuurbedrijf.nl. En bent u benieuwd naar wat wij allemaal kunnen leveren? Ga dan naar http://www.bakker-verhuur.nl. Kom er zelf achter hoe breed ons assortiment is en ga aan de slag met het plannen van uw feest.

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze website.

Copyright 2014 G. Bakker & ZN. BV / Contact Opnemen