Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Houten
bakkerverhuur > Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Houten

Verhuurbedrijf Houten

Wanneer een feest geplant wordt, komt daar nog wel eens iets bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een grote partytent. Of misschien wordt deze wel op een speciale locatie gehouden. Daarnaast zijn er vaak veel spullen voor nodig en waar haalt u deze vandaan? Verhuurbedrijf G. Bakker en Zn. bv in Houten weet daar alles van en helpt u graag op weg. Naast bijna alle spullen die u nodig kunt hebben bieden wij alle steun en hulp zodat uw feest of evenement werkelijkheid zal worden.

 

Alles wat u zoekt op één plaats

Wat gaat u doen tijdens uw feest? Wordt het een gezellige barbecue of misschien worden er wel speciale optredens gedaan en is een podium noodzakelijk. Voor de kinderen wordt een springkussen neergezet zodat ze heerlijk hun gang kunnen gaan. En de ouders zitten heerlijk aan tafel en genieten van een heerlijk drankje. Hoe uw feest er ook uit komt te zien, een feest heeft altijd organisatie nodig. Het voordeel dat u altijd bij ons heeft is dat alles vanuit één bedrijf besteld zal worden. Door het brede en diepe assortiment dat wij aanbieden zult u alles op dezelfde plaats vinden. Hierdoor hoeft u nooit meer na een feest alles naar verschillende bedrijven terug te sturen. Zowel tenten en inrichting, barbecues, koelapparatuur, springkussens kunt u bij ons huren. Daarnaast bieden wij ook een compleet assortiment aan keukenmateriaal, serviesgoed, glaswerk en bestek. Regelmatig komen hier nieuwe mogelijkheden bij, dus houd zeker ons zeker in de gaten.

 

Bij verhuurbedrijf houten ons is maatwerk mogelijk

Niets hoeven regelen en opzetten, dat klinkt best wel aantrekkelijk. Wij bieden de mogelijkheid om alles voor uw feest op te bouwen en weer af te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan podia, pipe & drape en meubilair, waarbij dit best wel handig kan zijn. Voor de podia bieden wij verschillende hoogten, maten en vormen. Naar aanleiding van een gesprek zullen hierover afspraken gemaakt worden. De tarieven hiervoor kunt u verkrijgen bij onze werknemers van de orderadministratie. Zo heeft u geen zorgen en kunt u uitkijken naar het feest.

 

Niet hoeven afwassen na een feest!

Na een gezellig en geslaagd feest nog eens de afwas doen, daar kijkt niemand naar uit. Een andere mogelijkheid is natuurlijk plastic bestek, bekers en borden. Echter is mooi servies, glazen en bestek een echte meerwaarde bij een feest. Daarom hoeft u bij ons het de afwas niet te doen! Van al het gehuurde servies, glaswerk, bestek en zelfs linnengoed zullen wij deze taak overnemen. Voor deze service worden daarnaast geen extra kosten in rekening gebracht.

Heeft u al leuke ideeën of misschien hulp nodig? Kom dan een keertje langs in Houten, bel ons of neem contact op via onze site. Want voor ieder feest staan wij klaar om u te helpen.

Copyright 2014 G. Bakker & ZN. BV / Contact Opnemen